• Innofication English  Innofication Dutch
Over Innofication
Innovatie software die verder gaat dan uitsluitend nieuwe ideeën verkrijgen,
maar daadwerkelijk nieuwe producten en diensten ontwikkelen
die worden gedragen in uw ecosysteem.

Innofication begeleidt bedrijven bij het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Onze innovation management software vormt hierbij vaak een interessant en essentieel instrument, maar het is niet een doel op zich!

Ons verhaal

Het concept van Innofication is ontstaan in 2014 door de ervaring die diverse adviseurs, innovatie managers, ondernemers en verander managers met elkaar deelden op het gebied van het realiseren van veranderingen in de praktijk.

Het komt maar al te vaak voor dat nieuwe initiatieven worden geïnitieerd die een groot abstractie niveau hebben waarvan het eindresultaat op voorhand niet helder is. Nu is dat niet vaak nog niet het grootste probleem, maar de medewerkers die dagelijks actief zullen zijn met het resultaat worden vaak niet betrokken in het voortraject met als gevolg geen enkele commitment van medewerkers en andere belanghebbenden. Laat staan de succeskans! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de haalbaarheid van het initiatief c.q. het verandertraject... en de klant. Een grote organisatorische uitdaging dus.

Innovatie achtergrond Innofication Tel daar bij op de turbulente business environment van organisaties, zoals toenemende concurrentie, technologische ontwikkelen, kortere product lifecycles en kritische klanten. Dan zijn alle ingrediënten aanwezig om te streven naar snellere en succesvollere innovaties!

Grondig onderzoek en het testen van diverse concepten heeft geleid tot de ontwikkeling van ons uniek innovatieplatform waarmee organisaties in staat zijn om nieuwe ideeën sneller om te zetten in proposities op de markt kunnen worden geïntroduceerd. Hierbij staat zowel de business van klanten als haar organisatie centraal. Wij helpen u om te innoveren als een startup met de kracht van een corporate waar de expertise van uw mensen optimaal wordt benut.

In de praktijk werken wij veel samen met partners en associates om innovatieprojecten tot een groot succes te maken.

Missie

Het innovatievermogen en de concurrentiepositie van organisaties verbeteren door kennis en ervaring van stakeholders beter te benutten met de nadruk op vooral de eigen medewerkers!
In de praktijk zijn uw medewerkers nog altijd de belangrijkste assets van uw organisatie.

- Innofication -

Kernwaarden

Streven naar kwaliteit en het toepassen van kennis, waarbij een pragmatische aanpak wordt gehanteerd.

Een duidelijke focus en rekening houdend met belangen van stakeholders.

Ego opzij zetten en goed luisteren. En vanuit de bril van de klant naar vraagstukken kijken.

Een driver voor energie, motivatie en samenwerking.

Open minded en altijd bereid zijn om te blijven leren. Ook buiten eigen expertisegebieden.

Op een constructieve wijze een sustainable bijdrage leveren aan het success van bedrijven EN de samenleving.

Waarom Innofication

Wij hebben de meest flexibele innovatie oplossing waarmee een sneller en succesvoller kan innoveren. Stay ahead of the competition!


Management Team

Friso Muntjewerf MBA
CEO & Founder

Friso Muntjewerf is Ondernemer, Project Manager en Innovatie Management Consultant op het gebied van innovatie, business development en customer experience. Hij heeft als ondernemer in het managementteam gezeten van diverse startups op het terrein van customer experience en IT. Hij was bijvoorbeeld partner manager voor een software fabrikant (dochter Microsoft) en is senior management consultant geweest bij een grote IT dienstverlener.

Friso heeft onder ondere andere een Bachelor in IT, Nima Marketing-C en een MBA differentiatie Business Development.
Tevens doceert hij parttime strategie, marketing en ondernemerschap bij de Inholland University of Applied Sciences.

Ed de Keizer MBA
Partner

Ed heeft zich gespecialiseerd in financieel management, financiering en organisatie advies met een no-nonsense aanpak.

Hij heeft vele jaren bij een grote Nederlandse bank gewerkt en klanten geadviseerd op vele terreinen. Organisaties die moeten veranderen om aansluiting te kunnen vinden hebben zijn speciale aandacht.

Ed heeft een Master of Business Administration en een grote algemene interesse in innovatie en ondernemerschap met als doel organisaties verder te helpen in turbulente tijden.

Ben van Heusden
CTO

Ben heeft een lang track record in software development en complexe architecturen waar voornamelijk Enterprise klanten mee werken.

Zo heeft hij voor een grote telecom operator in Nederland de volledig architectuur ontwikkeld voor cloud applicaties die missie kritisch zijn.

Ben heeft diverse IT-opleidingen in combinatie met veel praktijkervaring. Hij heeft een gezonde interesse in nieuwe technologieën en integratievraagstukken. Zijn creativiteit, leergierigheid en ervaring zorgen altijd voor oplossingen op complexe vraagstukken.

Partners en Associates

Wij werken graag samen met partners en associates die hun kennis en ervaring met ons en onze klanten willen delen.
Zie voor meer informatie partners