• Innovation English  Innovatie Nederlands

OPLOSSINGEN INNOVATIEPLATFORM

Uw innovatiekracht verbeteren waarbij uw stakeholders actief worden betrokken

Wij bieden oplossingen aan die volledig kunnen worden aangepast aan uw business behoeften. Zonder maatwerk kunnen wij nieuwe omgevingen inrichten die aansluiten op uw business vraagstuk die zelfs verder kunnen gaan dan innovatie. Ons platform heeft niet een standaard methode maar faciliteert een innovatie proces. Bestaande innovatiemethoden vormen vaak een goed vertrekpunt om snel uw innovatiesucces te behalen.

Ideation / Crowd Sourcing

Ideeën binnen, maar ook buiten uw organisatie worden verzameld, waarbij de crowd de ideeën zelf beoordeelt! Zij bepalen de waarde van de ideeën voor uw organisatie. De community stelt u in staat om veel interactie met de crowd te hebben.
Innovation Challenge

Innovation Challenge

Community waar ideeën individueel of in teams  worden uitgewerkt tot proposities die daadwerkelijk kunnen worden geïmplementeerd. Resultaat: nieuwe producten en diensten met een grote succeskans!
Innovation Accelerator Challenge

Innovation Accelerator Challenge

Een effectieve methode om binnen 2 weken nieuwe proposities te ontwikkelen waar zowel ons online platform wordt ingezet om ideeën te verzamelen als een twee daagse workshop waar de ideeën worden uitgewerkt tot succesvolle proposities.
Business Model Innovation Challenge

Business Model Innovation Challenge

In een community worden verschillende business modellen ontwikkeld. Het beste business model wordt in competitieverband gekozen. De realiseerbaarheid van het business model staat centraal!
Customer Experience Challenge

Customer Experience Challenge

Community waar verbeteringen voor de klantbeleving concreet worden uitgewerkt, zodat ze direct resultaat opleveren. Hierbij worden o.a. serious gaming technieken toegepast.
Education Challenge

Education Challenge

Sociaal leren waarbij kennis vergaren, van elkaar leren en nieuwe inzichten krijgen centraal staat. Het bevat een gamification element. Unieke oplossing gericht op de praktijk.
Innovatie vraagstuk

Uw innovatievraagstuk

Al onze oplossingen kunnen worden aangepast aan uw business vraagstuk. Wij geloven wel in het benutten van best practices maar niet in een "one size fits all" aanpak. Innovatievraagstukken vergen vaak een business specifieke benadering. In de aanpak zelf schuilt vaak al een deel van de oplossing!