• Innovation English  Innovatie Nederlands

VOOR WIE

organisaties die voor innovatie sterk afhankelijk zijn
van de behoeften en competenties van belanghebbenden

Private- en publieke ondernemingen

Of u nu een private onderneming bent of een publieke organisatie, veranderingen zijn aan de orde van de dag. Vele ontwikkelingen zorgen er voor dat uw dient te veranderen om bijvoorbeeld nieuwe producten, diensten of business modellen te ontwikkelen. Het is een continu proces waarbij stilstaan geen optie is. En dat geldt ook voor publieke organisaties die zich geregeld opnieuw moeten uitvinden

 
Innofication ondersteunt u bij innovatieve innovatieprogramma’s waarbij uw stakeholders intensief worden betrokken, zodat succeskansen worden vergroot.

Incubators en Accelerators

Innofication biedt Incubators en Accelerators een online platform waarin startups proposities in teamverband kunnen ontwikkelen met de ondersteuning van een of meerdere coaches. Er wordt een community ingericht waar de voortgang en de kwaliteit van de proposities continue kan worden gemonitord. 

Een optimale symbiose tussen een online platform en de offline services van incubators en accelerators wordt gecreëerd die startups en investeerders nog meer toegevoegde waarde bieden.

Onderwijsinstellingen

Overal in het onderwijs zijn veranderingen aan de orde van de dag. Zo verwachten studenten veel meer interactiviteit, inzet van nieuwe media, any place en any time toegang tot de gewenste informatie. Daarnaast hebben de meeste opleidingsinstituten te maken met beperkte(re) budgetten, waarbij toch op geen enkel front concessies mogen/kunnen worden gedaan ten aanzien van de te leveren kwaliteit. Dit betekent vaak grote collegezalen met veel studenten en beperkte coachingsmogelijkheden voor studenten.