• Innovation English  Innovatie Nederlands
head
Van 1 tot en met 5 februari vindt de Week van de Circulaire Economie 2021 plaats waar ondernemers hun oplossingen c.q. bijdrage kunnen presenteren op het gebied van de circulaire economie.

Zowel de overheid als het bedrijfsleven staan voor een enorme opgave als het gaat om het toewerken naar een circulaire economie. Vanaf 2050 leven we in een circulaire economie.

Innofication neemt ook deel aan de Week van de Circulaire Economie waarbij onze innovatie toolkit wordt gepresenteerd en gedemonstreerd. Met de innovatie toolkit krijg je verschillende instrumenten aangereikt om te vernieuwen. De mogelijkheden zijn legio.

Onze online workshop vindt plaats op woensdag 3 februari van 13.00 tot 14.00 uur. Deze workshop is geheel gratis.
 
De innovatie toolkit is een innovatie community waarin jouw ecosysteem actief wordt betrokken bij het verzamelen, experimenteren, evalueren en selecteren van ideeën tot en met de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Het innovatieplatform is gericht op mensen, ideeën, interactie en kennisdeling met als doel om een innovatiecultuur te creëren waardoor organisaties beter kunnen innoveren en een bijdrage kunnen leveren in het toewerken naar een circulaire economie.

Dit programma bestaat uit twee onderdelen:
Tijdens deze sessie leer je wat de mogelijkheden zijn van een online innovatieplatform en op welke manier je deze in praktijk kan toepassen. Kernwoorden woorden zijn ideation, co-creatie, collaboratie, open innovatie, serious gaming en social learning.
Daarnaast wordt online een demo gegeven over de toepassing van het innovatieplatform.

Heb je al ideeën voor de circulaire economie, deel ze dan via een Tweet op #deweekvandecirculaireeconomieidee en we kunnen ze dan tijdens de demo bekijken, beoordelen en zelfs het beste idee selecteren.