• Innovation English  Innovatie Nederlands

Innovatie forum

De plaats om kennis en ervaring met elkaar te delen

Waarom

Het innovatieplatform zet de spelers/gebruikers in het middelpunt. Zij zijn tenslotte degenen die nieuwe ideeën aandragen, uitwerken, leren, experimenteren en gevalideerde proposities ontwikkelen die toegevoegde waarde bieden.

Ons innovatieplatform heeft dan ook veel mogelijkheden dat spelers interactie met elkaar hebben om kennis en ervaring met elkaar te delen en commitment te krijgen voor nieuwe initiatieven. Zo kunnen zij met elkaar chatten, berichten sturen, feedback geven op ideeën, feedback geven op content, survey resultaten bekijken en met elkaar samenwerken in innovatieteams.

In de praktijk hebben spelers vaak ook de behoefte om vragen te stellen of informatie met elkaar te delen die niet direct zijn gerelateerd aan een idee of propositie.

Hoe

Innofication heeft een forum ontwikkeld die per campagne kan worden ingericht met verschillende categorieën. Voor spelers een super laagdrempelig manier om vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen die van onschatbare waarde kan zijn.

Iedere campagne in het innovatieplatform kan zijn eigen forum hebben met een totaal verschillende inrichting en vormgeving. Hierbij is er ook de mogelijkheid dat bepaalde forum onderwerpen / categorieën beschikbaar zijn in alle campagnes. Dit kan worden gebruikt om informatie over trainingen, support of andere algemene informatie te delen. Daarnaast kunnen op bepaalde forum categorieën alleen managers berichten delen waarop spelers/gebruikers geen reactie kunnen geven. Voor algemene informatie kan dit van belang zijn waar reacties van gebruikers niet gewenst zijn.

Spelers hebben de mogelijkheid dat berichten worden gemarkeerd als ongewenst, zodat moderators gepaste actie kunnen nemen. Daarnaast hebben spelers de mogelijkheid om hun bericht te allen tijde te kunnen aanpassen.

Al met al is de forum oplossing een geweldige plek waar spelers informatie met elkaar kunnen delen die een goede bijdrage levert aan het creëren van een innovatiecultuur.
Innovatie forum categorieën
forum categorieën
Innovatie forum interactie
forum interactie