• Innovation English  Innovatie Nederlands
head

Recentelijk heeft Innofication een nieuwe software release vrijgegeven.

Uitbreiden en aanpassing Dashboard van spelers

Zo zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd in de Dashboard van de spelers, zodat spelers nog meer inzichten krijgen in de activiteiten die er in het platform plaatsvinden. Spelers kunnen direct de laatst gegeven feedback zien van andere spelers en de laatste uitwerkingen van innovators. 

Daarnaast is er voor de innovators direct inzicht in hun positie in de huidige ronde en de totale positie die ze in het challenge hebben. Daarnaast is er direct inzicht in welke activiteiten de innovators dienen uit te voeren. 

innovatieactiviteiten

Meerdere campagnes uitvoeren in één omgeving

Het was altijd al mogelijk om meerdere challenges (innovatie campagnes) in één omgeving uit te voeren, maar nu kunnen spelers eenvoudig hun eigen challenge selecteren. De gebruikersinterface voor iedere challenge kan volledig worden aangepast, terwijl het voor een klant nog altijd één omgeving is. M.a.w. u kunt een innovatie campagne uitvoeren voor een bepaald business vraagstuk, maar ook continue een ideeënbus actief hebben voor ideeën die medewerkers hebben, maar die direct thuis horen bij een specifieke campagne. Zie onderstaand voorbeeld.

innovatie campagne selecteren